Ny blogg!

Velkommen til blogg.no! :)

Dette er det aller første innlegget i din nye blogg. Her vil du finne nyttig informasjon, enten du er ny som blogger eller har blogget før.

Trenger du litt starthjelp finner du våre hjelpesider her: http://faq.blogg.no/, og vår engasjerte supportavdeling er tilgjengelig (nesten) 24/7.

Bloggen
Ønsker du å gjøre den nye bloggen din litt mer personlig anbefaler vi at du fyller ut profilinfo, og velger et design som passer til deg. Vil du bare komme i gang med bloggingen kan du starte et nytt innlegg.

Hashtags
Blogg.no bruker hashtags for å samle innlegg som handler om samme tema. Hashtags gjør det lettere å finne innlegg om akkurat det temaet du søker. Du kan lese mer om hashtags her: http://hashtags.blogg.no/

Andre nyttige sider
Infobloggen: http://info.blogg.no/
Vårt regelverk: http://faq.blogg.no/infosider/retningslinjer.html
Vilkår for bruk (ToS) og integritetspolicy: http://faq.blogg.no/?side=omoss

Nå som du har lest dette innlegget kan du redigere det eller slette det. Vær dog oppmerksom på at det alltid må være minst ett innlegg i bloggen for at den skal fungere - det er for eksempel ikke mulig å redigere designet uten at det finnes innlegg i bloggen.

Når du skal logge inn neste gang kan du gjøre det fra vår forside på http://blogg.no/.

 

Vi håper du vil trives hos oss!

hilsen teamet bak
blogg.no

 

blogg.no | logg inn | hjelp | regelverk | vilkår | om oss | kontakt oss | infobloggen

 

2 kommentarer

Oda Helene Hjørnevik

01.06.2015 kl.20:23

Lykke til!

Ta gjerne en titt innom min blogg også!

Thereselivet

02.06.2015 kl.13:08

Oda Helene Hjørnevik: Tusen takk! Det skal jeg gjøre :)

Skriv en ny kommentar

Thereselivet

Thereselivet

34, Ullensaker

Jeg heter Therese og er en kvinne i min aller beste alder (har forsåvidt vært det i hele mitt liv, så ingenting nytt der). Er gift med verdens snilleste og kjekkeste mann. Han er tysk og sammen har vi tre nydelige barn i alderen 0 til 6 år. Som 19 åring bestemte jeg meg for å reise ut og erobre verden, og har bodd mange år i utlandet, både i Sveits og i Spania, sistnevnte var hvor jeg traff min kjære for 15 år siden. For drøyt fire år siden bestemte vi oss for å bosette oss i det furet værbitte her oppe og kom skjelvende av kulde med vår lille gullgutt som da var 22 måneder gammel, katta, og et uendelig stort flyttelass i mørkeste kaldeste desembermåned fra +25 grader i Spania til -25 grader her. Der og da lurte vi vel på om vi var ved våre fulle fem, men siden har vi aldri angret! Jobber med bank og finans og bor i et koselig lite hus på Jessheim. Lykken står oss som regel bi og vi har innsett at vi er verdens heldigste mennesker, for vi kunne virkelig ikke hatt det bedre!

Kategorier

Arkiv

hits